Rogier Buningh

Rogier Buningh

Mijn drijfveer? Dat is ook meteen de slogan van Montgó Lifestyle: Balans en harmonie in jouw leven. En dat neem ik bijzonder letterlijk. Ik heb er mijn missie van gemaakt om dat voor jou te bereiken. 

Ik ben initieel gestart als ervaringsdeskundige. Een groot aantal jaren geleden realiseerde ik me dat het anders moet: mijn leven was mateloos en bandeloos geworden – en daar moest ik vanaf. Vanuit mijn persoonlijke interesse ben ik vervolgens anderen gaan leren hoe dat proces succesvol door te maken. Vervolgens ben ik jarenlang als manager actief geweest voor een van de grootste en meest succesvolle verslavingsklinieken van Nederland.

in mijn ogen is een ultra-persoonlijke, 1-op-1 benadering de sleutel voor het aanpakken van een groot scala aan uitdagingen waar we in ons leven mee te maken krijgen. Vanuit die filosofie ben ik gestart met Montgó Lifestyle Resort: de combinatie van een ultra-luxe en privacy biedende toplocatie, in combinatie met een zeer persoonlijke benadering. We richten ons daarbij met name op het (bij de wortel) aanpakken van herkenbare issues, zoals verdriet na een verlies, de menopauze, burn-outklachten en relatieveranderingen. 

 

Geef een antwoord