Ineke Botden

Ineke Botden

“Een mens lijdt vaak het meest van het lijden dat hij vreest”. Precies dát heb ik, in allerlei vormen, in allerlei culturen en landen, en in allerlei omstandigheden veel en vaak bewaarheid zien worden.

Daarom blijft het voor mij altijd meer dan de moeite waard om je mee te nemen in de wereld van de mogelijkheden, en om je onweerstaanbaar uit te nodigen in beweging te komen. Want ik ben alleen geïnteresseerd in: wat kan je wél?

Ik neem je graag aan de hand, in het (soms opnieuw) leren genieten van bewegen in de ruimste zin – en in het weer ervaren en voelen wat jouw lijf kan en wil. Liefst buiten in de mooie natuur, maar ook op de tennis- en padelbaan, in of op de zee, de fiets, het zwembad, de gym.

Hiermee bouwen we (optimaal gedoseerd) jouw energie weer op en gaan we samen op zoek naar hoe jij dit nieuwe bewegen thuis gestructureerd kan inbouwen in jouw leven.

Mijn grootste kwaliteit en deskundigheid ligt in het optimaal kunnen afstemmen van de belasting op jouw belastbaarheid. Uitnodigend, empathisch, volhardend en gedreven, confronterend waar nodig en altijd met humor.

Om het beste uit jou en uit mezelf voor jou te halen. Voor minder doe ik het niet!

Geef een antwoord