Laat de balans terugkomen

Herken je dat? Je bent op de automatische piloot gaan handelen waardoor je mentaal en fysiek bent uitgeput. Wij gaan je helpen om die balans weer terug te krijgen. Door de kracht terug te brengen in je leven.

Kies voor jezelf, je persoonlijke groei en word weer de leider over je eigen leven. 

Contact

Hoe doen wij dat?

Een uitgebalanceerd programma is de basis.

Met lichaamsgerichte activiteiten, het doorbreken van negatieve en ongezonde gedachten en het aanleren van positieve en gezonde patronen. Alles in een vaste dagelijkse structuur. We zullen veel buiten in de natuur zijn: wandelen en praten zijn zeer effectief om nieuwe inzichten te krijgen.

Bewust zijn van voeding, mediteren, rust en activiteiten. In balans. 

Vertel me meer

de procedurE

Vanaf het moment dat jouw hulpvraag bij ons bekend is word je uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek vindt plaats in Nederland. Daarna maken we een plan op maat en bespreken we dit samen, waarna je deelname aan Montgó Lifestyle zal starten. Op basis van jarenlange ervaring bieden we een intensieve en professionele begeleiding.

Waarom in Spanje?

De Costa Blanca is een plek waar je volledig tot rust kan komen. De omgeving heeft en geeft je alles om aan jezelf te kunnen en mogen werken. Het gebied heeft een microklimaat wat betekent dat zowel de zomers als de winters zeer aangenaam zijn. Ook heeft de streek een zeer schone luchtkwaliteit en de zee is schoon en helder. Alles bij elkaar maakt dat de omgeving heel prettig en een fijn gevoel geeft vanaf het moment dat je arriveert.

Aan de slag? Zoek contact!

Montgó Lifestyle Care helpt je om de leiding over je eigen leven weer terug te nemen. Wij leveren zorg op maat en kijken samen welke begeleiding het beste bij je past.