EEn Multidisciplinaire aanpak

Tijdens ons retreat gaan we vanuit verschillende invalshoeken aan de slag. Belangrijk is de bewustwording: wat zijn de oorzaken en hoe sta je op dit moment in het leven? Hoe voorkom je klachten in de toekomst? Hoe werk je aan een duurzame oplossing? En welke andere mogelijkheden heb je om klachten en gevolgen bij de bron aan te pakken?

Ons multidisciplinaire team bestaat onder andere uit artsen, leefstijlspecialisten, psychologen en coaches. Die elk vanuit hun eigen specialisme met je aan de slag gaan.

Contact

RECHARGE THERAPY RETREAT

In een luxe setting, met maximale privacy en voorzien van alle comfort in ons eigen resort, gaan onze specialisten met jou en een beperkte groep gelijkgestemden gedurende die dagen intensief aan de slag. 

Waarom in Spanje?

De Costa Blanca is een plek waar je volledig tot rust kan komen. De omgeving heeft en geeft je alles om aan jezelf te kunnen en mogen werken. Het gebied heeft een microklimaat wat betekent dat zowel de zomers als de winters zeer aangenaam zijn. Ook heeft de streek een zeer schone luchtkwaliteit en de zee is schoon en helder. Alles bij elkaar maakt dat de omgeving heel prettig en een fijn gevoel geeft vanaf het moment je arriveert.

Aan de slag? Zoek contact!

De eerste stap is een persoonlijk gesprek. Daarin vertellen we meer over kosten, mogelijkheden en de invulling van het retreat. Ook kunnen we dieper ingaan op verwachtingen in jouw specifieke situatie.