Contact Us

Verblijven in Montgó Lifestyle Resort? Werken aan mezelf in een luxe, comfortabele omgeving in alle rust en privacy? Zoek contact!

Our retreats

The Mourning Retreat

Verlies ins iets waar iedereen in elke situatie verschillend mee omgaat. Er is geen handleiding, geen programma en zeker geen standaard therapie. 

Het verlies van een dierbare, naaste, familie- of gezinslid of bijvoorbeeld een bedrijf kan zeer ingrijpend zijn en veel verdriet en instabiliteit veroorzaken. In ons speciale retreat gericht op rouw en verwerking gaan we daar inhoudelijk en persoonlijk met je mee aan de slag

Lees hier meer over het rouw- en verlies retreat
The Menopause Retreat

De menopauze – of overgang – is een ingewikkeld proces waar een aantal factoren meespelen. Uiteraard zijn er hormonale en emotionele factoren die een rol spelen. Maar ook parallelle situaties kunnen van invloed zijn op je welzijn. Denk daarbij aan vastlopen in je carrière, kinderen die het huis verlaten, een andere relatie met je partner en andere externe factoren. 

In ons tiendaagse programma gaan we dieper in op omstandigheden, oorzaken, gevolgen en hoe je daar mee om kunt gaan.

Vertel me meer
The Couples Retreat

Elke relatie kent hoogte- en dieptepunten. Daarom is het goed om aan je verhouding met je partner te blijven werken. 

Ben je op zoek naar verdere verdieping? Of heb je juist het gevoel dat je elkaar een beetje bent kwijtgeraakt? Is er iets gebeurd in jullie relatie waardoor je behoefte hebt om elkaar weer terug te vinden? Dan is dit retreat echt wat voor jullie! Samen gaan we aan de slag om te werken aan de uitdagingen of problemen.

Binnenkort meer info over planning en data. Wil je nu al meer informatie… zoek contact!

Contact en info
The Recharge Retreat

Uitgeblust? Vastgelopen in je huidige baan? Heb je het idee dat je het niet bij kunt benen, ben je lusteloos, mis je energie of heb je andere omstandigheden waardoor je het gevoel hebt de hele dag moe te zijn?

Met ons recharge retreat gaan we samen met jou op zoek naar een nieuwe kracht in je leven. Waarbij we sterker maken wat goed is. En veranderingen aanbrengen waar dat nodig is. 

Meer info? Lees hier
The Renewal Retreat

Renewal. Letterlijk: vernieuwen.

Loop je vast in je nieuw aangeleerde patronen? Ben je toe aan een volgende stap na een periode van stilstand? Dan is ons Renewal programma echt iets voor jou

Wij zien Renewal als de perfecte manier om je therapie uit het verleden te verdiepen en te verbreden. Uiteraard gaan we een aantal kaders weer ‘strak zetten’. Maar ook gaan we dieper in op situaties waar je in de praktijk tegenaan loopt – en waar je verdieping in nodig hebt. 

Lees meer over het renewal retreat
Zoek contact!