Christel Beentjes

Al van kleins af aan ben ik observerend en voel ik veel dingen aan. Als je niet goed weet wat je ermee moet, is dat niet altijd gemakkelijk. Wat een verademing toen ik tijdens opleidingen en trainingen leerde om er beter mee om te gaan.

Ik heb niet alleen geleerd om ermee om te gaan maar het ook in te zetten in mijn werk. Als coach of trainer komen deze kwaliteiten uiteraard goed van pas. Ik krijg regelmatig terug dat deelnemers het prettig ervaren als ik dingen benoem die ik observeer. Ze herkennen zichzelf, hun gedrag en hun valkuilen. In combinatie met de feedback die paarden geven, is dit een prachtige manier om te leren. Naast paardencoaching maak ik ook gebruik van de methoden systemisch werken en NLP.

Ik leer het beste door dingen te doen. Ik heb sinds 1992 ervaring in sales, marketing en fondsenwerving bij bedrijven zoals Xerox, Telefoongids, RTL Nederland, De Telegraaf en Greenpeace. Ik heb veel ervaring met de zakelijke markt en spreek deze taal. In trainingen komt dit goed van pas. Deelnemers ervaren mij als eerlijk, rechtdoorzee en met beide voeten op de grond. Naast mijn werk als trainer, werk ik als fondsenwerver bij het Bio Vakantieoord en de Bio Manege een vakantiepark en manege voor gezinnen met een gehandicapt kind.

Zoek contact