Nicky van der Weijden

Nicky van der Weijden werkt als holistisch (adem)coach en Wim Hof Methode instructeur. Zij brengt mensen van stress naar ontspanning. Uit het hoofd en in het lichaam.

Het uitgangspunt is de ademhaling; die weerspiegelt wat er binnen eenieder afspeelt. De ademhaling is een tool om naar diepere lagen van het lichaam en het onderbewustzijn te gaan, waar overtuigingen en blokkades geopend en getransformeerd kunnen worden.

Nicky staat voor duurzame en gezonde verandering. Ze maakt mensen bewust van de verbinding met het eigen lichaam, dieper gelegen overtuigingen, emoties en de energetische doorstroming. Dit doet zij op een liefdevolle & speelse manier maar legt hierbij ook de vinger op gevoelige plekken. Een goede ademhaling is de basis voor een goede gezondheid.

Nicky reikt je graag tools aan die je kunt inzetten om duurzaam te gebruiken. Gezonde routines beginnen bij een gezonde mindset. En over het algemeen ademen mensen op 30% van hun ademcapaciteit, dus genoeg ruimte voor optimalisatie”.

Zoek contact